Steun de strijd van de familie van de omgekomen mijnwerkers in Mexico

Printervriendelijke versieSend by email
Doe mee en verzend een brief aan de president van Mexico, Felipe Calderon Hinojosa waarin u vraagt om de berging van de lichamen van de gedode mijnwerkers en om een betere veiligheid in de mijnen van Pasta de Conchos in Mexico.
 
 
In de mijn Pasta de Conchos in Mexico kwamen op 19 februari 2006 65 mijnwerkers om het leven. De lichamen van 63 van hen zijn nog steeds niet geborgen. Dit ongeluk staat niet op zich, want daarna zijn nog 43 mijnwerkers omgekomen en velen zijn gewond geraakt of ziek geworden. De veiligheidssituatie in de meeste mijnen in Mexico is bedroevend slecht en de regering neemt haar verantwoordelijkheid niet.
 
Doe dan mee en verzend onderstaand bericht aan de president van Mexico, Felipe Calderon Hinojosa waarin u vraagt om de berging van de lichamen van de gedode mijnwerkers en om een betere veiligheid in de mijnen.
De familie vecht hier al meer dan vijf jaar voor. Uw steun wordt enorm gewaardeerd en laat de Mexicaanse regering zien dat de familie en de mijnwerkers niet alleen staan.
Vind de brief hier 
 

More About Us

       

 
 
Inhoud syndiceren