Veiligheidstrainers in Belarus gaan nu zelf aan de slag

Printervriendelijke versieSend by email

In oktober vorig jaar presenteerden Ton Kitzen en Wim Dekkers hun zelf ontwikkelde boek over Veiligheid op de Werkplek aan de BKDP in Belarus. Sindsdien waren zij niet meer in Belarus geweest. Tijdens hun laatste seminar, van 1 tot 4 maart in Minsk, bespraken ze met de Belarussische veiligheidsinspecteurs en -trainers hoe zij het boek het beste kunnen gebruiken om het veiligheidsbeleid van de BKDP concreet vorm te geven. 

Het hoofdbestuur van de BKDP was voltallig aanwezig, naast de twee vrouwelijke en negen mannelijke trainers. Het seminar gaat dit keer in het bijzonder in op persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM); hier was nadrukkelijk om verzocht. Maar daarnaast had het seminar tot doel om de discussie te voeren over de toekomst van het veiligheidsbeleid en het opstellen van een programma over instructie en opleiding op gebied van VGWM op het werk.

Wim Dekkers schreef een uitgebreid verslag over het seminar. Lees het verslag in de bijlage.

In juni vindt het volgende veiligheidsseminar plaats. Een van de Belarussische trainers zal dan een training van twee dagen geven op locatie in Soligorsk. Ton en Wim zullen de trainer hierbij begeleiden en waar nodig ondersteunen. Na deze pilot wordt het concept de komende jaren toegepast in verschillende regio’s.

 

Dit seminar is mogelijk gemaakt door financiering van:

BijlageGrootte
Verslag 1 tm 4 maart 2013.doc58 KB

More About Us

       

 
 
Inhoud syndiceren